| Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yesil yıldız Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 22 Konum : : öğrenci Kayıt tarihi : 03/09/09
 | Konu: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Cuma Ara. 04, 2009 6:42 pm | |
| Eğer Norayı Seviyosanız Parmakkaldırın |
|
 | |
Şeker*Nora Moderator

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 827 Yaş : 22 Konum : : NoRaMmm OlmaDaN AsLaaaaaa.!...!;D Kayıt tarihi : 23/06/09
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Paz Nis. 11, 2010 6:11 pm | |
| Nasıl Kaldırıyoruz  _________________ *1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)
* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var(Bitter Çikolata'ma)
*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.(Gokşinim'e (Dilaraya Bulamadım Zaten Sevmiom Onu!) (Nasıl Konuluyo Resim İmzaaayaa!)
|
|
 | |
Nora*Sena Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 27 Konum : : Noram Kayıt tarihi : 06/05/10
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Perş. Mayıs 06, 2010 8:26 pm | |
| |
|
 | |
Şeker*Nora Moderator

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 827 Yaş : 22 Konum : : NoRaMmm OlmaDaN AsLaaaaaa.!...!;D Kayıt tarihi : 23/06/09
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Ptsi Mayıs 31, 2010 7:38 pm | |
| Canım Tek Smiley Kullanmak Yasak Bu Arada Nasıı Parmaq qaldırıoz biraz önce sorduqum qibi??  _________________ *1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)
* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var(Bitter Çikolata'ma)
*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.(Gokşinim'e (Dilaraya Bulamadım Zaten Sevmiom Onu!) (Nasıl Konuluyo Resim İmzaaayaa!)
|
|
 | |
Nora*Sena Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 27 Konum : : Noram Kayıt tarihi : 06/05/10
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Çarş. Haz. 30, 2010 4:57 pm | |
| Hımm. Haydiiiiii |
|
 | |
Şeker*Nora Moderator

| Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Cuma Tem. 02, 2010 6:51 pm | |
| Ben Kaldırıorum.  birazdaha kalksa. _________________ *1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)
|
|
 | |
dilaraveedanur Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim : Dilara Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 22 Konum : : şarkı söylemek Kayıt tarihi : 29/05/09
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın Paz Tem. 11, 2010 5:18 pm | |
|  ben  dilarayı dhaa çok seviomm |
|
 | |
xxantikızlarxx Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 24 Konum : : avril lavigne,merve boluğur Kayıt tarihi : 28/07/09
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın C.tesi Ağus. 14, 2010 11:43 pm | |
| ne saçma konu ya bu.sanal alemden parmak kaldırmak nası oluyo |
|
 | |
yesil yıldız Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim : Nora Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 22 Konum : : öğrenci Kayıt tarihi : 03/09/09
 | Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın C.tesi Ağus. 28, 2010 4:38 pm | |
| |
|
 | |
Şeker*Nora Moderator

| Konu: Geri: Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın C.tesi Ekim 23, 2010 11:58 am | |
|  Evet _________________ *1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)
|
|
 | |
| Norayı Sevenler Parmak Kaldırsın | |
|