Grup Kızlar Fan Sitesi - Kızlar Grubu
Grup kızlar sitemizden daha çok yararlanmak için üye (kayıt) olunuz..

Grup Kızlar Fan Sitesi - Kızlar Grubu


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 imza istiyorum

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
BiLLKauLiTz
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Bihter
Mesaj Sayısı : 446
Yaş : 22
Konum : : uyumak,parti,alışveriş
Kayıt tarihi : 22/01/09

MesajKonu: imza istiyorum   Salı Şub. 10, 2009 5:01 pm

arkadaşlar ben jonas brothersın solisti joe jonasın resmi olan imza istiyorum imzanın küçük bir köşesina
"iRéM" mor olsun çok kapalı olmasın.
Şimdiden teşekkürler.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.gruptokiohotel.com
Nora_Seyma
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Mesaj Sayısı : 198
Yaş : 22
Konum : : Hikaye okumak,bilgisayara girmek,vede grup kızlarla ilgili herşeyi yapmak benim hobilerim...
Kayıt tarihi : 18/01/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Perş. Şub. 12, 2009 6:19 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.grupkizlar.com
BiLLKauLiTz
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Bihter
Mesaj Sayısı : 446
Yaş : 22
Konum : : uyumak,parti,alışveriş
Kayıt tarihi : 22/01/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Şub. 13, 2009 10:11 pm

süper olmuş çok teşekkür ederim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.gruptokiohotel.com
gizem--nora
Kızlar Fanı
Kızlar Fanı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 75
Yaş : 22
Konum : : cemre%nora
Kayıt tarihi : 12/05/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   C.tesi Mayıs 16, 2009 3:01 pm

paıtten yapıom
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
---H!L@L---
Yeni Üye
Yeni Üye


Kızlardan Kim : Gökşen
Mesaj Sayısı : 4
Yaş : 27
Konum : : hayat hep ders.....
Kayıt tarihi : 29/05/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Mayıs 29, 2009 5:14 pm

ben de imzalı foto istiorum gökşen-hilal yazsın büyük harflerle
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Pisliq_Emo
Alışan Üye
Alışan Üye
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 37
Yaş : 21
Konum : : Odamdan:)
Kayıt tarihi : 06/06/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   C.tesi Haz. 06, 2009 7:02 pm



BU OLURMU CANIM
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Şeker*Nora
Moderator
Moderator
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 827
Yaş : 22
Konum : : NoRaMmm OlmaDaN AsLaaaaaa.!...!;D
Kayıt tarihi : 23/06/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Ptsi Eyl. 14, 2009 10:47 am

bende istiyorum

Üstünde büyük harfle nora yazsın

_________________
*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var(Bitter Çikolata'ma)

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.(Gokşinim'e (Dilaraya Bulamadım Zaten Sevmiom Onu!)
(Nasıl Konuluyo Resim İmzaaayaa!)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.grup-kizlar.com
<=C@NDy=>
Yeni Üye
Yeni Üye


Kızlardan Kim : Dilara
Mesaj Sayısı : 2
Yaş : 21
Konum : : ne konumu bee
Kayıt tarihi : 30/08/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Ekim 30, 2009 10:38 am

al irem;

bu avi;
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
yesil yıldız
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 122
Yaş : 22
Konum : : öğrenci
Kayıt tarihi : 03/09/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   C.tesi Ekim 31, 2009 9:37 am

Ben De İstiyorum Ne Olur Bana Da Yapın Büyük Harflerle Nora Hüsna Yazsın

Şimdiden Teşekkürler

Not:İsteğimi Yapmanız Dileğiyle... Neutral
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
NAZLII
Moderator
Moderator
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 558
Yaş : 20
Konum : : uyumak,kitap okumak,yüzmak
Kayıt tarihi : 02/01/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Paz Kas. 08, 2009 12:44 pm

buyur canım hızlı yapıcan düzgün güzel olmamıştır. Siteyi gir öyle al resmi.



http://img25.imageshack.us/img25/8149/91157229.png

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.dortyuz.yetkinforum.biz
yesil yıldız
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 122
Yaş : 22
Konum : : öğrenci
Kayıt tarihi : 03/09/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Ptsi Kas. 23, 2009 3:44 pm

Saol Canım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
dilaraveedanur
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Dilara
Mesaj Sayısı : 203
Yaş : 22
Konum : : şarkı söylemek
Kayıt tarihi : 29/05/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Salı Kas. 24, 2009 9:57 am

bnde istiyorumm grup kızlarlı üstüne edanur yazarmısın
resim:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
yesil yıldız
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 122
Yaş : 22
Konum : : öğrenci
Kayıt tarihi : 03/09/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Ara. 04, 2009 6:37 pm

çok tatlılar yha:d
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*SweeT_GirL*
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 423
Yaş : 23
Konum : : grup kızlar
Kayıt tarihi : 09/05/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   C.tesi Ara. 26, 2009 7:08 pm

yha bunları yapmak kolay cnmm bir fotoyu painte görürüp A'ya basıp yapıosun kolay
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Nora*Sena
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 765
Yaş : 27
Konum : : Noram
Kayıt tarihi : 06/05/10

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Mayıs 14, 2010 5:44 pm

EEt benim sırrım paintten bounce
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör Hatta
Şeker*Nora
Moderator
Moderator
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 827
Yaş : 22
Konum : : NoRaMmm OlmaDaN AsLaaaaaa.!...!;D
Kayıt tarihi : 23/06/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Perş. Mayıs 20, 2010 9:28 pm

Very Happy Hehe Benimkide Picasaaa!

_________________
*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var(Bitter Çikolata'ma)

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.(Gokşinim'e (Dilaraya Bulamadım Zaten Sevmiom Onu!)
(Nasıl Konuluyo Resim İmzaaayaa!)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.grup-kizlar.com
Nora*Sena
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 765
Yaş : 27
Konum : : Noram
Kayıt tarihi : 06/05/10

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Mayıs 21, 2010 9:38 am

Picasa eskidi Photoshop Photofiltre var artık bounce
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör Hatta
yesil yıldız
Kızlar Aşığı
Kızlar Aşığı
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 122
Yaş : 22
Konum : : öğrenci
Kayıt tarihi : 03/09/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Cuma Tem. 30, 2010 3:57 pm

cnm ben bi daha istiyorum ama bu sefer kızlar grubunun resmi olsun üzerinde büyük harflerle hüsna yazsın yaparsan sevinirim...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Şeker*Nora
Moderator
Moderator
avatar

Kızlardan Kim : Nora
Mesaj Sayısı : 827
Yaş : 22
Konum : : NoRaMmm OlmaDaN AsLaaaaaa.!...!;D
Kayıt tarihi : 23/06/09

MesajKonu: Geri: imza istiyorum   Perş. Ekim 28, 2010 5:43 pm

Bende İstemiştim Bana Yapmamışsınız :cry:

_________________
*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.(Norişim'e)

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var(Bitter Çikolata'ma)

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.(Gokşinim'e (Dilaraya Bulamadım Zaten Sevmiom Onu!)
(Nasıl Konuluyo Resim İmzaaayaa!)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.grup-kizlar.com
 
imza istiyorum
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gifli imza yapımı [ByCéma.]

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Grup Kızlar Fan Sitesi - Kızlar Grubu :: Grup Kızlar Fan :: Wallpaper,Avatar Ve İmza :: Wallpaper Avatar ve imza istek bölümü-
Buraya geçin: