BiLLKauLiTz Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim: Bihter Mesaj Sayısı: 446 Yaş: 16 Konum :: uyumak,parti,alışveriş Kayıt tarihi: 22/01/09
 | Konu: YALNIZIM ANNE Paz Ocak 25, 2009 3:54 pm | |
| Bak ne hale geldi kuzun? Yalnızım anne yalnızım Ciğerparen iki gözün Yalnızım anne yalnızım
Bir karanlık odadayım Sanki ıssız adadayım Ne emmim var ne de dayım Yalnızım anne yalnızım
Göz yaşımı silen olmaz Halim nedir bilen olmaz Bin ah çeksem yalan olmaz Yalnızım anne yalnızım
Sevinç nedir, nedir neşe? Yoruldum dert deşe deşe Kulak ver bu seslenişe Yalnızım anne yalnızım
Rüzgar böldü nefesimi Yıllar çaldı hevesimi Duyuramıyom sesimi Yalnızım anne yalnızım
Hasretin böler uykumu İnan özledim kokunu Yenemiyorum korkumu Yalnızım anne yalnızım
Gurbet nere nere sıla? Başımdan eksilmez bela Düştüm binbir çeşit hala Yalnızım anne yalnızım
Dost bildiğim yılan çıktı İçimdeki beni yıktı Gölgem bile benden bıktı Yalnızım anne yalnızım
Ali Rıza Yeşilkaya |
|
NAZLII Moderator

Kızlardan Kim: Nora Mesaj Sayısı: 558 Yaş: 14 Konum :: uyumak,kitap okumak,yüzmak Kayıt tarihi: 02/01/09
 | Konu: Geri: YALNIZIM ANNE Çarş. Şub. 04, 2009 4:40 pm | |
| süper şiir saol _________________  |
|
nora_irem Kızlar Fanı

Kızlardan Kim: Nora Mesaj Sayısı: 58 Yaş: 16 Konum :: Nora hastası Kayıt tarihi: 07/06/09
 | Konu: Geri: YALNIZIM ANNE Paz Haz. 07, 2009 10:14 pm | |
|  duygulandım saol  |
|
*SweeT_GirL* Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim: Nora Mesaj Sayısı: 423 Yaş: 17 Konum :: grup kızlar Kayıt tarihi: 09/05/09
 | Konu: Geri: YALNIZIM ANNE Ptsi Kas. 30, 2009 11:23 pm | |
| |
|
Nora*Sena Kızlar Aşığı

Kızlardan Kim: Nora Mesaj Sayısı: 765 Yaş: 21 Konum :: Noram Kayıt tarihi: 06/05/10
 | Konu: Geri: YALNIZIM ANNE Çarş. Mayıs 19, 2010 8:07 pm | |
|  süüüüüüü Ühühühüüüü..... |
|